Project

General

Profile

Bug #1411

[Windows] Crashing when opened

Added by Anonymous 3 months ago. Updated about 2 months ago.

Status:
New
Priority:
Low
Assignee:
-
Category:
Saving/Loading
Target version:
Start date:
03/19/2020
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:

Description

Steps to reproduce

Simply run the program

What happens?

The program loads a little, open the window for the license information, then freeze and opens a window of the log, saying to submit a ticket. The program then closes itself

What is expected?

For the program to run without crashes

Version

0.8.113

Other info

On windows 10, 64 bits

Backtrace

Error - Backtrace:
29: graph_validate - 0x545580
28: ZN11RtApiWasapi15probeDeviceOpenEjN5RtApi10StreamModeEjjjmPjPN7RtAudio13StreamOptionsE - 0x44AB20
27: _C_specific_handler - 0x89AAC640
26: _chkstk - 0x89AC1100
25: RtlRaiseException - 0x89A89EF0
24: KiUserExceptionDispatcher - 0x89ABFE60
23: mpmc_queue_dequeue - 0x562BC0
22: home_toolbar_widget_setup - 0x546DF0
21: g_source_get_time - 0x649F8640
20: g_main_context_dispatch - 0x649F7950
19: g_main_context_dispatch - 0x649F7950
18: g_main_loop_run - 0x649F81D0
17: gtk_dialog_run - 0x677BD140
16: on_plugin_window_state_change - 0x56B430
15: g_closure_invoke - 0x67F06A90
14: g_signal_handler_disconnect - 0x67F18A30
13: g_signal_emit_valist - 0x67F23980
12: g_signal_emit - 0x67F24B30
11: g_simple_action_set_state - 0x6145CC40
10: home_toolbar_widget_setup - 0x546DF0
9: g_main_context_dispatch - 0x649F7950
8: g_main_context_dispatch - 0x649F7950
7: g_main_context_iteration - 0x649F7FF0
6: g_application_run - 0x61454030
5: SDL_main - 0x46A0B0
4: ZN11RtApiWasapi15probeDeviceOpenEjN5RtApi10StreamModeEjjjmPjPN7RtAudio13StreamOptionsE - 0x44AB20
3: ZN11RtApiWasapi15probeDeviceOpenEjN5RtApi10StreamModeEjjjmPjPN7RtAudio13StreamOptionsE - 0x44AB20
2: ZN11RtApiWasapi15probeDeviceOpenEjN5RtApi10StreamModeEjjjmPjPN7RtAudio13StreamOptionsE - 0x44AB20
1: BaseThreadInitThunk - 0x87B97BC0
0: RtlUserThreadStart - 0x89A8CEB0

History

#1 Updated by Alexandros Theodotou 3 months ago

  • Assignee set to Alexandros Theodotou
  • Target version set to 0.9 beta

thanks for the report. will investigate this and try to fix it for the next release

#2 Updated by Alexandros Theodotou 3 months ago

there should be a log directory here by default: C:\Users\<your username>\zrythm\log

if you could post the latest log file from there (if it exists) it would be very helpful in pinpointing the issue

EDIT:
nevermind, i found the issue. will make a new release later today or tomorrow

#3 Updated by Alexandros Theodotou 3 months ago

  • Subject changed from Crashing when opened to [Windows] Crashing when opened

#4 Updated by Epiphanie Gedeon 3 months ago

Just solved it while looking for the log, the non-letter characters in my username were causing the bug
Creating a new user with letters only solved it

#5 Updated by Alexandros Theodotou 2 months ago

  • Category set to Saving/Loading
  • Priority changed from Urgent to Low
  • Target version changed from 0.9 beta to 2.0.0

thanks for the information. i hope the new version fixed that, otherwise this will need more investigation. i'll move it to low priority since we know a solution

#6 Updated by Alexandros Theodotou about 2 months ago

  • Assignee deleted (Alexandros Theodotou)

Also available in: Atom PDF